Støtte fra Sparebankstiftelsen til å lage turguidehefter

Julie M. Løddesøl (t.v.) og Trine Johnsen mottok tildelingsbrevet på Sparebankstiftelsen fine arrangement i Oslo 3. desember.

Julie M. Løddesøl (t.v.) og Trine Johnsen mottok tildelingsbrevet på Sparebankstiftelsen fine arrangement i Oslo 3. desember.

Oslo Elveforums Trine Johnsen og Julie M. Løddesøl var glade mottakere av midler fra Sparebankstiftelsen under tildelingsarrangementet i Oslo 3. desember. Pengene skal gå til å lage et turguidehefte over alle byens ti elver, samt Østensjøvannet, til Oslo blir miljøhovedstad i 2019. Heftet kommer på både norsk og engelsk, og vil vise kart, og hvordan man kommer seg til ulike steder langs vassdragene med kollektivtransport.

I Miljøhovedstadsåret ser Oslo Elveforum det som et mål å få flest mulig folk ut på tur for å glede seg over våre flotte vassdrag. Det gjelder skolebarn, såvel som byens egen befolkning, og selvsagt også tilreisende, norske eller utenlandske. Elvene og arbeidet med gjenåpning er jo nettopp en av årsakene til at Oslo ble funnet verdig å bli europeisk miljøhovedstad! Heftet skal være ferdig 01.03.2019. Ta kontakt med din nærmeste elvegruppe for å få tak i hefte(r) etter 1. mars. Eller ta kontakt med oss, om du kan bistå med distribusjon av heftet. Skriv i tilfelle til post@osloelveforum.no.

Julie M. Løddesøl

Vi er takknemlige overfor Sparebankstiftelsen. Tusen takk!

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.