Vandring langs Hovinbekken

Nesten hvert år siden Oslo Elveforum ble opprettet i år 2000 har det vært bekkevandring langs Hovinbekken om høsten. Her er bilder fra årets vandring tirsdag 24. september, fra Bjerkedalen park og opp til Isdammen øverst på Årvoll.

Foto: Tori Tollefsen og Erik Lind.

Noen koser seg ved bekken før vandringen.
Sidsel Andersen, nestleder i Oslo Elveforum og kontaktperson for Hovinbekken, ønsker velkommen.

Klikk “Les videre” for flere bilder!
Bjerkulv og Volle kanin dukker plutselig opp – og forsvinner igjen…
På lang rekke oppover.
Bjerkulv og Volle kanin dukker opp igjen – nå ved Brobekk skolehage – og han har bursdag!
En vakker katt lurer på hva som foregår
Årvoll sangensemble synger for full kraft og innlevelse under Trondheimsveien – vi glemmer at vi står midt under en firefelts motorvei!
Håvard Pedersen i Bekkedalen: her forteller han om historien fra årtusener tilbake, om naturen rundt oss og om kampen for å redde denne mystiske og artsrike lille dalen fra å ende opp som parkeringshus. Håvard er barnas egen forteller. Han har vært naturoppsynsmann i Oslos skoger og er nettopp ferdig med boka «På tur i Oslos flotteste klasserom. 30 år med skolebarn i Oslomarka.» Flott bok, gratis og utgitt av Bymiljøetaten. Få tak i den!
Mørket har senket seg, vi er framme ved Isdammen. Danser og balansekunstner Linda Bottolfs viste oss en spektakulær dans med flammeshow ved vannet. Vann og ild er elementer jorda strever med for tiden. Her var vann, ild, musikk og kroppsbeherskelse i vakker harmoni.
Speiderne har sørget for at bålet er tent, kaker er satt fram og kaffen er klar!


Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.