Velkommen til forummøte 20. september

I samarbeid med Klosterengas Venner inviterer Oslo Elveforum til forummøte:

“AHA til Bjørvika” torsdag 20. september kl. 17:00

Alle elvegrupper kan møte med to personer i tillegg til styremedlemmer og rådgivere.

Kl. 17:00: Oppmøte ved Ensjø t-banestasjon

Forummøtet starter med en elvevandring langs Hovinbekken. Oppmøtested: Krysset Hedmarksgata / Rolf Hofmos gate (300 m. fra Ensjø T-banestasjon). Sidsel Andersen (Hovinbekken) vil fortelle om gjenåpning av Hovinbekken over Jordal og tar oss med ned til Åkebergveien.

I Åkebergveien vil Gerd Bånerud (Klosterengas Venner) overta guidingen, og informerer om planene for Klosterenga og gjenåpningen av Hovinbekken.

Are Eriksen (Akerselvas Venner) tar over ved Schweigaards gate 54/56 og guider videre ned langs Hovinbekken til Oslo gate, evt. også ned til Schweigaards gate 35 hvis tida tillater dette – og guider deretter langs gjenåpningstraséen for Alna fra Geitabru ned til Saxegaarden og Middelalderparken.

Vandringen avsluttes klokka 1830 (husk gode sko).

Kl. 18:45: Forummøte i “hagestua” i Oslo Hospitals Kirke i Ekebergveien 1 (trikk 19 til Ljabru). Vi skal inn den doble døra i den hvite bygningen.

Det blir servert rundstykker og kaffe.

Sidsel, Gerd og Are gir mer informasjon om sine guidede biter langs Hovinbekken og viser evt. illustrasjoner. Vidar Berget (Alna) forteller om gjenåpningen av Kværnerfossen. Are forteller om gjenåpning av Alna ned til Middelalderparken, og avslutter med en kort orientering om gjenåpning av Akerselva fra Vaterlandsparken til fjorden.

Møtet avsluttes klokka 2030.

Vennligst send påmeldinger til post@osloelveforum.no innen 18. september. 

Velkommen

Dette innlegget ble publisert i Arrangementer. Bokmerk permalenken.