Årsmøte i Hoffselvens venner torsdag 15.3.2018

Hoffselvens venner inviterer til åpent årsmøte torsdag 15.3.2018 på Ullern Frivilligsentral i Hoffsveien 29 kl 19.

Møtet åpner med et foredrag fra jordskiftekandidat Magnus Braate i Bymiljøetaten. Han vil snakke om arbeidet med å lage et sammenhengende turvei/turstinett langs byens, og særlig vårt, vassdrag. Alle vi som elsker det rennende vannet, vil jo gjerne dele det med flere! Det er samtidig mange utfordringer med å få øke fremkommeligheten til bekkene og elvene.

Vi merket tursti på vestsiden av Bjørnebodammen/Nedre Smestaddam i 2017

På årsmøtet får du styrets beretning for 2017, regnskap og budsjett med planer for 2018. Det er også valg på enkelte styremedlemmer, deriblant leder. Hoffselvens venner har sterkt behov for ny rekruttering, så om du bare kommer for å se hva dette er, ønskes du hjertelig velkommen.

Hoffselven har både venner, facebookvenner og medlemmer. Alle velkomne. De som har betalt medlemskontingent har stemmerett på årsmøtet. Kontingent kr 100 (eller mer, hvis du ønsker) kan betales på stedet.

Og skulle du ha lyst til å delta på dugnad, er neste mandag 7. mai kl 10.00. Oppmøte ved sittebenken vis a vis Dronningfossen, ved Hoffsveien 29. Ta på arbeidsklær og -hansker, og ta gjerne med hageredskaper.
Først og fremst: velkommen torsdag 15.3. kl 19.00

Dette innlegget ble publisert i Arrangementer, Hoffselven. Bokmerk permalenken.